Kipufogó javítás

A kipufogó meghibásodásának legszembetűnőbb jele, ha megváltozik a járművünk hangja. Ez egyértelműen jelzi, hogy valahol lyuk keletkezett a kipufogó rendszerünkben.

 

Ezt okozhatja a természetes korrózió által létrejött rozsdásodás vagy egyéb sérülés. Ilyenkor észlelhetünk még teljesítményvesztést is, még rosszabb esetben a káros gázok az utastérbe is bejuthatnak.

A KIPUFOGÓ JAVÍTÁS MENETE:

  • Először is felmérjük a kipufogó rendszer állapotát. Az állapotfelmérés INGYENES!
  • Ezután tudjuk elkészíteni árajánlatunkat a munkadíjjal és a szükséges alkatrészekkel együtt.
  • Ha elfogadtad ajánlatunkat, kezdődhet a munka: leszereljük a hibás alkatrészeket és felszereljük az új vagy javított elemeket.
  • Végül ellenőrízzük  a felfüggesztéseket, tartókat és a tömítettséget.
  • A munka végeztével értesítünk és átadjuk a megjavított járműved.

A kipufogó rendszer dobokból és ezeket összekötő csövekből áll. Ezek bármely részét tudjuk cserélni, illetve ha úgy ítéljük, hogy még menthető az adott elem, akkor javítjuk. Ez utóbbit csak abban az esetben végezzük, ha az adott darab a javítás után még évekig gond nélkül üzembiztos lesz.

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött minden olyan szaktudás és eszköz a rendelkezésünkre áll, ami szükséges meghibásodott kipufogó rendszer hibáinak feltárásához és megjavításához.

A hibás kipufogó veszélyes és komoly gondokat is okozhat! Ne várj a javíttatással! Keress bizalommal és egy INGYENES állapotfelmérés után döntünk a továbbiakról.


Nyomtatás   E-mail