Karosszériajavítás

Személygépjárműveink "testi épségét" nagyon sok tényező rongálhatja. Gondolok itt a természetes korrozió okozta rozsdásodástól kezdve, a szerencsétlen baleseteken keresztül, az egyéb természeti csapásokig.

Munkáim jelentős részét az ilyen jellegű helyreállító feladatok teszik ki, így kellő tapasztalatra tettem már szert az évek során. A festetést is el tudjuk intézni, így csak érte kell jönni a kész autóért. Karambolban megsérült járművek esetén a teljes körű biztosítási ügyintézést is vállaljuk, hogy emiatt se fájjon a fejed.

A KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS MENETE:

  • Egy INGYENES állapotfelmérés során felmérjük az autó állapotát, ha karambolos a jármű, a sérülés mértékét.
  • Hogy pontosabb képet kapjunk, a sérült karosszéria elemeket el kell távolítani, hogy láthassuk, mi az ami még sérült és javításra vagy cserére szorul.
  • Ezután tudjuk elkészíteni végleges árajánlatunkat a munkadíjjal és a szükséges alkatrészekkel együtt.
  • Ha ez megfelel számodra is, kezdődhet a munka. Ennek technikáját természetesen a sérülés mértéke és típusa határozza meg. Amit lehet megmentünk, ha kell cseréljük.
  • A fényezési munkákat partnercégünkkel végeztettjük, de neked ezzel sem kell foglalkozni.
  • A munka végeztével értesítünk és átadjuk a megjavított járműved.

Közel 30 éves szakmai tapasztalattal a hátam mögött minden olyan szaktudás és eszköz a rendelkezésünkre áll, ami szükséges a sérült karosszériájú járművek javításához.

MŰANYAG HEGESZTÉST is vállalok, így ha lökhárítód vagy járműved egyéb műanyag része sérült és még javítható, akkor nem muszáj kompletten cserélni az adott elemet.

A sérült karosszéria nem csak esztétikai probléma, később még nagyobb bajokat is okozhat. Ne várj a javíttatással! Keress bizalommal és egy INGYENES állapotfelmérés után döntünk a továbbiakról.

 


Nyomtatás   E-mail